Niels!

Niels!

Met Niels!  geef ik op een eigentijdse wijze invulling aan persoonlijke uitvaarten. Ik onderscheid mij van de traditionele uitvaartonderneming. Binnen de kaders van de uitvaartzorg is namelijk veel meer mogelijk dan u denkt.

Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik geen nieuwkomer in het vak. Sinds 2010 heb ik veel ervaring opgedaan bij uitvaartondernemingen in Haarlem en omstreken, ’t Gooi en Beverwijk. Met Niels!  bied ik een moderne uitvaartonderneming, ik sta in mijn dienstverlening niet alleen. Ik word namelijk ondersteund door vele collega-professionals uit het netwerk van gerenommeerde uitvaartondernemingen.

Ik ervaar het vak van uitvaartverzorger als een prachtig beroep. Het is daarbij heel kostbaar en bijzonder om in zo’n korte en soms verdrietige periode dichtbij de mensen te mogen staan. Samen met hen probeer ik naar een passend afscheid toe te werken.

Het is hierbij mijn rol om nabestaanden te begeleiden, op te vangen en adviseren. Daarbij kies ik niet de rol als uitvaartleider, maar juist die van regisseur van de uitvaart.

Volg Niels! via Twitter, Pinterest, Facebook of LinkedIn. Door op de oranje knopjes rechts te drukken, komt u op deze pagina’s.

uitvaart-haarlem-omgeving    niels-uitvaartregisseur-haarlem    Uitvaart in Haarlem en omgeving

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.